Drømmen om en opredning i Amsterdam

Jeg har ikke været i Amsterdam i flere år. På trods af familie, som bor på en husbåd midt i byen, har jeg ikke fået taget mig sammen, til at tage derned. På en eller anden måde har Berlin og Asien bare trukket mere de seneste par år.
Men nu er det altså tid til at komme derned.
Sidst jeg var der, var jeg lige nøjagtig gammel nok til at kunne få serveret øl dernede. Og det er faktisk det, jeg husker bedst: Lækkert øl. Og et eller andet sted i baghovedet ligger der også noget Van Gogh og Rembrandt. Men ellers er jeg faktisk rimelig lost på, hvad jeg skal lave dernede.
Jeg skal faktisk afsted med min far og hans kone. Jeg er tosset med de to mennesker, men jeg ved, at jeg skal bo på en opredning på deres værelse. Og dét bliver lidt grænseoverskridende. For på en eller anden måde bliver jeg så den lille igen.
Men uanset hvad kunne jeg godt bruge nogle tips. Jeg skal nok skrive en lille guide, og minireportage, når jeg kommer hjem igen fra en forlænget weekend i det Nederlandske.

2 comments

  • Jeg har kun været i Amsterdam i Legoland. Det var til gengæld hyggeligt. Vil dog overveje også at besøge den rigtige version af byen, hvis du får skrevet en sej guide.

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.