Frokost i Malmø

Det er ikke kun i Danmark, der er fuldt blus på solen. Også i Malmø, 30 minutter fra København, er der sol og glade dage. Derfor besluttede vi os for en spontan tur til Skånes regionshovedstad (hvis man kan kalde det det).

Palæo og LCHF i Malmø
Keto-brød – Sammen med dejlig frisk salat med råmarineret laks.

Men uden mad og drikke duer helten ikke. Der er virkelig mange gode spisesteder til frokost i Malmø, men på en varm dag er det nærmest forfriskende at spise en dejlig, sprød salat. Og så er det godt, at der er palæo og LCHF: Nemlig In The Pink, som er et must go to sted. De har specialiseret sig i palæo og LCHF. Alt er virkelig friskt og lækkert, hvilket også gjorde sig gældende ved salaten med rødbede”pasta” (de der spiraler), kinaradise”pasta”, stegt grønkål og rigeligt med råmarineret laks. Og pris: Ja, den er der heller ikke noget galt med: Ca. 110 danske kroner. Og den mættede mere end rigeligt. Til salaten blev serveret palæo-brødet keso-brød.

Caféen byder også på lækre rawcakes og kaffe. Haps, siger vi så og sender straks rådet videre.

Lækre raw cakes og dejlig kaffe hos In the pink, som tilbyder dejlig frokost i Malmø – Lige ved Centralstationen

Der er også rigeligt med ting at lave for børn. Blandt andet i Folkets Park. Den kommer der indlæg om inden længe – blandt andet kan du læse om den første ”Stopdans”-maskine, jeg nogensinde har set. Derudover er det oplagt at shoppe især børnetøj. F.eks. Kappahls børnemærke ”Newbie”, som ikke kan fås i Danmark. Det er úbernuttet og koster det samme som H&M’s tøj.

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.