Lounge i CPH – For alle uanset hvem du rejser med

Københavns Lufthavn er den bedste lufthavn, jeg har fløjet fra. Det er der ingen tvivl om. Der er alt, hvad hjertet begærer af mad og shopping. Og med udvidelsen, som sker de kommende år, bliver det kun bedre.

Men det kan hurtigt blive en dyr oplevelse. Især hvis man er  nogle venner, som skal på tur sammen og måske lige skal have et par øl eller gin tonics mere end man ville gøre, hvis man rejste alene eller sammen med sin kæreste. Og her kommer tippet om lounge i CPH ind i billedet. For i modsætning til hvad mange tror, kræver størstedelen af lounges i Københavns Lufthavn ikke den rigtige frequent traveler-status eller kreditkort for at kunne føle sig som en førsteklasses rejsende.

Og nu kommer det fedeste: For mellem 160 og 220 kroner kan du mæske dig i kaffe og kage, peanuts og gin tonics og meget andet. Jeg vil bestemt ikke opfordre til at man drikker sig fuld inden en flyvetur, men loungeadgangen kan være en god måde at starte sin ferie på, så man lige får et pusterum, inden man skal ud i verden. Og at man kan drikke en fadøl eller to uden at skulle tænke på prisen, er bestemt ikke et minus. Maden er ikke noget at råbe hurra for, så jeg har ofte gjort det, at jeg har spist på en af de mange gode restauranter i lufthavnen og er smuttet videre til loungen, hvor jeg har slået ventetiden ihjel med godt selskab og tag-selv-bar.

Se min video med tips til Berlin, hvor jeg netop starter i loungen (CPH Apartment, som pt. er under ombygning):

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.