Musical i Las Vegas

To dage i Las Vegas. Men først på andendagen fandt jeg ud af det: Man betaler ikke fuld pris i Vegas. Det var heldigvis først på andendagen, vi havde besluttet os for at købe billetter til musicalen Jersey Boys. For selvfølgelig skal man se musical i Las Vegas. Hvis du ikke kender den, kan jeg sige, at det ikke er mandestrip men i stedet historien om Frankie Valli and the Four Seasons. “Hvem er det”, hører jeg dig sige. Det er dem med “Big girls don’t cru”, “Walk like a man”, “Can’t take my eyes of you” osv., osv. Man kan selvfølgelig tage til hotellet Paris, hvor de spiller og købe til fuld pris. Det ville bare dumt.

Hos billetkontorerne Tix 4 Tonight kan du, såfremt der ikke er udsolgt, købe billetter til nogle af de mest populære Vegas-shows til sådan cirka halv pris. Vi endte med at slippe 89 $ for to billetter – og udmærkede pladser. Man får en voucher til billetter, som man så går ned og bytter på det sted, man skal se forestillingen – helst med det samme. Så får man bedre billetter.
Samtidig købte vi buffet (Ja. Buffet – det må man godt i Vegas) på nabohotellet og betalte hos Tix 4 Tonight. Der sparede vi 25 %.

De har aftaler med en pokkers masse restauranter på The Strip. Med op til 50 % på hele regningen. Du kan se dagens billettilbud og restauranter på deres hjemmeside www.tix4tonight.com.

De har et hav af salgssteder, som alle åbner klokken ni. Vær der gerne kvart i ni. Det var vi – og der var der ikke kø.

God fornøjelse… (jeg kan i øvrigt ikke andet end at anbefale Jersey Boys. Den var virkelig, virkelig god).

Hos Tix4Tonight kan du få billige billetter til alle de populære shows i Las Vegas. De har kontorer mange steder på The Strip. Men kom når de åbner – så kan du undgå kø.

One comment

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.