Billige show-billetter i Las Vegas

To dage i Las Vegas. Men først på andendagen fandt jeg ud af det: Man betaler ikke fuld pris i Vegas. Det var heldigvis først på andendagen, vi havde besluttet os for at købe billetter til musicalen Jersey Boys. Hvis du ikke kender den, kan jeg sige, at det ikke er mandestrip men i stedet historien om Frankie Valli and the Four Seasons. “Hvem er det”, hører jeg dig sige. Det er dem med “Big girls don’t cru”, “Walk like a man”, “Can’t take my eyes of you” osv., osv.Man kan selvfølgelig tage til hotellet Paris, hvor de spiller og købe til fuld pris. Det ville bare dumt.

Hos billetkontorerne Tix 4 Tonight kan du, såfremt der ikke er udsolgt, købe billetter til nogle af de mest populære Vegas-shows til sådan cirka halv pris. Vi endte med at slippe 89 $ for to billetter – og udmærkede pladser. Man får en voucher til billetter, som man så går ned og bytter på det sted, man skal se forestillingen – helst med det samme. Så får man bedre billetter.
Samtidig købte vi buffet (Ja. Buffet – det må man godt i Vegas) på nabohotellet og betalte hos Tix 4 Tonight. Der sparede vi 25 %.

De har aftaler med en pokkers masse restauranter på The Strip. Med op til 50 % på hele regningen. Du kan se dagens billettilbud og restauranter på deres hjemmeside www.tix4tonight.com.

De har et hav af salgssteder, som alle åbner klokken ni. Vær der gerne kvart i ni. Det var vi – og der var der ikke kø.

God fornøjelse… (jeg kan i øvrigt ikke andet end at anbefale Jersey Boys. Den var virkelig, virkelig god).

Hos Tix4Tonight kan du få billige billetter til alle de populære shows i Las Vegas. De har kontorer mange steder på The Strip. Men kom når de åbner – så kan du undgå kø.

One comment

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *