Dublins bedste fish and chips

 

10 Euro for en portion fish and Chips på et femstjernet hotel… Det kan man ikke rigtigt klage over.

Til en Dublin-frokost er Clarence Hotel, som ligger lige ned til Liffey, et godt bud. De har en frokostrestaurant – den skal du ikke tage (den kan du tage til middagen om aftenen. For den er virkelig god!). Men lige på den anden side af gangen ligger Octagon Bar, som både fungerer som sted at spise sin frokost og om aftenen også som natklub. Vi prøvede begge dele.

Til frokost fik vi den bedste fish and chips, jeg har fået. Måske var det den letrøgede torskefilet. Måske var det den perfekte tatarsauce. Eller også var det de helt sprøde fritter. Det kan også være Guinessen, vi fik til. Men uanset hvad: Det var helt igennem rart!

Maden stod til 10 Euro pr. mand.
Vi var de eneste i baren på det tidspunkt. Men vendte tilbage senere på aftenen for at drikke drinks. Her var der gang i den, og det var kun til at finde en plads i baren. Udover at bartenderne gav en masse gratis drinks fik vi også demonstreret deres “flaring-skills” (se videoen).
En bonus: Det er Bono, der ejer hotellet. Irerne er ikke tossede med ham længere, efter han flyttede sin forretning til Holland, hvor skatten er lavere end i Irland.

The Clarence, 6-8 Wellington Quay, Dublin 2, Ireland

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.