Børn er = charter – og dog

Indeholder affiliate links fra Baby Go-Lightly

Jeg har aldrig været helt hooked på tanken om charterferie med alt hvad dertil hører. Men det er pludselig blevet meget mere tiltalende, efter baby K kom til verden. Nu er der lige pludselig noget virkelig rart over bare at kunne sætte sig på et fly, blive hentet af en bus og kørt på hotellet og så ikke rykke sig derfra i en uge, før man bliver hentet af lufthavnsbussen igen.
Det var med det i baghovedet, at den seneste tid har stået på charterresearch. Men det er ikke sådan helt lige til at gennemskue. Hvorfor har hverken Spies, Tui eller andre fundet på en pakkeløsning, hvor du bare bliver hjulpet hele vejen igennem?

Hvis jeg var rejsearrangør, ville det se sådan ud:
Afhentning på din bopæl på rejsedagen.

Indtjek af kuffert

Fly

Afhentning i lufthavnen- de har sørget for at din bagage og en lånebarnevogn er på destinationen
Og bum: Afslapning i en uge

En anden ting, jeg var lidt loren ved, var udbuddet af mad. For mange destinationer har en restaurant på stedet, som ikke ser prangende ud. Og det er så det. Andre steder ligger måske tæt på nogle gode ting – men så er der trapper og klipper.

Løsningen endte med flybilletter hos Spies, lejlighed i Tenerifes hovedby, Santa Cruz, tæt på gode indkøbsmuligheder (Spanske torvehaller) og restauranter.

Barnevogn er der stadigvæk lidt krise over. Jeg har kig på Babyzens Yoyo+, som man lige kan pakke ned og tage med som håndbagage (!!). Du kan købe den eller, hvis du kun skal på en enkelt tur med baby, leje den på ugebasis hos danske Baby Go-lightly.
Jeg holder jer orienteret og kommer med en opdatering, når ferien er vel overstået. So long!

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.