Test af Babyzen Yoyo 0+

Sponsoreret indlæg 

Denne her kærlighedshistorie startede faktisk i november sidste år. På en bustur til Kastrup så jeg en svensk familie med en masse kufferter og et lille barn. Og dér: Oven på stakken af kufferter lå en lille bitte taske. ”Babyzen” stod der på den. Jeg Googlede navnet og fandt ud af, at den lille skønhed jeg havde set, var en mini-klapvogn (Yoyo 6+) og mini-barnevogn (Yoyo 0+).

Da vi skulle ud at rejse nu her var vores største issue, hvordan vi skulle have barnevogn med. Baby K er stadigvæk for lille til klapvogn – og det ville være et problem at skulle have vores limousine-barnevogn med på ferie og have den op og ned af trapperne til lejligheden. Så jeg skrev til Babyzen, som laver Yoyo. Og jeg var så heldig at få lov til at låne den til vores ferie.

Barnevogn som håndtaske 

Test af Babyzen Yoyo 0+
Babyzen Yoyo kan tages med som håndbagage og skal ikke afleveres inden du stiger ombord

Babyzen Yoyo 0+ kan tages med som håndbagage Når vognen er pakket sammen, kan den faktisk tages med helt ombord på flyet og ligge i bagagehylden (Mig bekendt som den eneste af sin slags). Når den er pakket ud, er det en fuldt funktionsdygtig barnevogn endda med en lille kurv til varer, bleer etc. under vognen.

Den vejer syv kilo og vi løftede faktisk bare vogn og baby op til lejligheden uden at pakke den sammen. Men det er nemt at pakke den ud – og sammen igen. Der er bare én knap, man skal trykke på for at folde den ud.

Med overalt 

Selve stellet er robust. Liggedelen er lavet af stof, men har en tynd madras i bunden, så baby kan ligge godt med kroppen nede i den medfølgende ”sovepose”.

Vi havde vognen med overalt – Baby K var glad for at ligge i den og faldt hurtigt i søvn. Når vi var ude at spise, kunne vi sagtens have vognen med ind på restauranten og have den stående ved siden af bordet uden at den stod i vejen. Og på flyet slog vi den ud, da vi skulle have. Den er lige præcis smal nok til at kunne køre ned af midtergangen i flyet (på nær ved nødudgangene, hvor sæderne står et par centimeter tættere på gangen. Her kan man dog lige løfte vognen over).

Vognen er desværre blevet leveret tilbage igen, men vi køber en til sommer. Her vil vi købe klapvognsmodellen, da 0+ til den tid vil være for lille.

Der er forskellige pakkeløsninger, hvis du vil købe vognen. En med både stel, 0+ og 6+ eller stel og enten 6+ eller 0+. Vognen koster fra 3.200 – du kan finde forhandlerlisten her.

Du kan også leje den på uge- eller dagsbasis, hvis du kun skal ud at rejse en enkelt gang eller to med baby. Det kan du hos Baby Go-Lightly.

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.