Hvor skal du bo i Hamborg?

Mange har de seneste år sagt, at Hamborg skulle være det nye Berlin. For mig er der kun ét Berlin, men når det så er sagt, så er Hamborg en fantastisk by.
Men det kræver, at du går de rigtige steder hen og bor i dét rigtige kvarter (Jaja. Der er forskel på folk, men læs nu alligevel med her, selvom du måske tænker “Jeg er ikke ligesom ham”).

Første skridt i planlægningen af turen var altså, udover flybilletter, at finde et sted at bo. Ingen af os havde været i byen før,så jeg spurgte på Facebook: Hvor skal man bo i Hamborg?
(Næsten) alle var enige: Skt. Pauli eller området deromkring. En enkelt sagde “Karolinenviertel” – og det var der, vi endte, hvilket vi ikke fortrød. Overhovedet.
Så der skal du selvfølgelig også bo. Men hver opmærksom på, at området er så “upcoming”, at der endnu ikke rigtigt er hoteller i nærheden. Til gengæld er det der, alle de gode spisesteder og barer ligger, og der er altså rig mulighed for at finde en fantastisk lejlighed til stort set ingen penge via AirBnB.
(En lille note: Jeg tænkte først, at det nok var fedest at bo tæt på hovedbanegården – inde i Hamborg centrum. Men efter at have inspiceret området et par gange, var vi begge glade for, at vi ikke boede der. Der er meget “nyt” og gråt med masser af højhuse i modsætning til Skt. Pauli og Karolinenviertel. Men det er selvfølgelig smag og behag, hvad man er til).

Hamborg - Mange spændende og udsultede bygninger
Hamborg – Mange spændende og udsultede bygninger
Skt. Pauli og Karolinenviertel er de absolut hotteste områder i Hamborg.
Skt. Pauli og Karolinenviertel er de absolut hotteste områder i Hamborg.

Hamburg-grafitti

 

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.