Min værste hoteloplevelse

Jeg skriver normalt om restauranter og oplevelser i forskellige byer rundt omkring i verden. Jeg har ikke mange hotelanbefalinger, for det er sjældent, jeg bor på det samme hotel eller AirBnB-lejlighed flere gange.

Men når det er sagt, så er jeg faktisk ret kræsen med min overnatning på ferien. Ting, der kan irritere mig, er hvis der er lydt, hvis jeg bor ved en elevator og kan høre den i løbet af natten, hvis morgenmaden er dårlig, hvis sengen er slidt eller hvis der ikke er tryk nok på vandet.

Men det dårligste hotel, jeg har boet på, var Whala! Hotel på Mallorca.

Hotellet kunne godt bruge en renovering. Evt. bare nedrivning.

Jeg var netop blevet single, og besluttede mig en søndag aften for, at jeg da nok bare skulle smutte på en ferie for at få lidt varme og slappe lidt af. Jeg fandt billetter til et par dage efter. Og fordi jeg på daværende tidspunkt ikke havde været på Mallorca, fandt jeg et hotel 30 minutter fra Palma.

Hotellet fik OK anmeldelser og så var det billigt. Og for bare 120 kroner ekstra per overnatning, kunne man få all inclusive. Både mad og bar. Det var næsten for godt til at være sandt. Eller: Det var for godt til at være sandt.

Life is a beach

I det mindste var udsigten fra hotellet god.

Hotellet lå i det nok mest turistede område af Palma, Palma Nova. Det er her, du kan få t-shirts med teksten ”Life is a beach”, det er her KFC, MC Donalds og ”Schnitzel Haus” (pga. de mange tyske turister) er de foretrukne spisesteder.

Men så var det godt, jeg havde all inclusive.
Jeg gik til restauranten den første aften. Gik tre gange rundt om buffeten og endte med at tage en halv, bagt kartoffel og en kylette (Det der sammenpressede kylling). Ved første bid gik det op for mig, at det var en overdimensioneret fiskepind.

Jeg gik direkte derfra. Uden at spise op. Spurgte de første mennesker, jeg

Restaurant tæt på hotellet. OK mad – men måtte betale to gange servicecharge fordi jeg optog et to-personers-bord…

mødte, om de kunne anbefale et godt sted. Deres svar: ”Here? Not so much. But that place there is okay”. De pegede på en restaurant, hvor jeg fik bestilt noget mørbrad. Det var OK. Resten af dagene spiste jeg i Palma centrum.

Træning på farten
Hvad restauranten på hotellet ikke havde, havde resten af hotellet… ikke.

Jeg fandt hurtigt ud af, at deres deposit box kostede penge at leje og i øvrigt var i receptionen, hvor receptionisten havde nøglen. Jeg kunne aflevere/få mine ting på faste tider af døgnet.
På mit værelse, hvor der i øvrigt var hessian på væggene, var der et lille 14” fjernsyn. Fjernbetjeningen skulle afhentes i receptionen og kostede depositum på 15 Euro.

Wup wup! Så skal der løbes på løbebånd og løftes jern.
Inde bagved var en lille pool. Tænker man godt kunne kratte en sygdom eller to op ved at benytte den.

Og så var der træningscentret og poolen i kælderen, som ingen tror på, når jeg fortæller om det. Indtil jeg viser billeder.
Til gengæld var udsigten god og jeg drak måske lidt for store mængder gin/tonic og rom/cola på min terrasse, mens jeg sad om aftenen og læste bøger og hørte bølgernes skvulpen. Det opvejede dog ikke resten af oplevelsen – så selvom Mallorca er blevet et af mine yndlingsrejsemål, kommer jeg aldrig til at bo på Whala! igen – billigt eller ej. Bo midt i Palma de Mallorca. Det er det hele værd!

Hvad er din værste hoteloplevelse? Smid en kommentar…

2 comments

    • Åha! Det lyder heller ikke særlig fedt – håber ikke I har været så uheldige med jeres rejser siden da. Det virker ikke sådan 🙂

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.