Palmas (næst?)bedste fiskerestaurant

Der findes et hav (get it?) af fiskerestauranter på Mallorca. Nærliggende, da de jo bare har vand, vand og atter vandt som naboer.
Jeg kender to virkelig gode fiskerestauranter i Palma de Mallorca. Og den ene vil jeg fortælle jer om i dag.

Indrettet som et skib – på den fede måde.

Jeg faldt tilfældigvis over Patron Lunares anden gang, jeg var på Mallorca. Og jeg var solgt. Det er en af de restauranter, hvor man nogle gange hjemme i kolde Danmark kan tænke: “Øj, jeg gad godt derhen bare for at spise der og der” (De restauranter er der nu faktisk flere af i Palma).

Ja, der er fallos-symbol over hele linjen. Men jeg lover dig, at det er den bedste calamari, du nogensinde kommer til at smage.

Patron Lunares er en forholdsvis ny restaurant. Ikke mere end et par år gammel. Den er Vesterbro møder Mallorca, hvilket giver dig en mega cool, spansk fiskerestaurant med kæmpe malerier af fiskere med hipsterskæg, og ditto -tatoveringer, på væggene. Og så er selve restauranten indrettet som et skib.

En af de forretter, du er nødt til at vælge, er deres calamari. Især hvis du kun har smagt dem fra fryseren. Her er der tale om rigtig blæksprutte, som oven i købet er frisk. Den bliver serveret på et blæksprutteformet tårn. Det lyder taggy, men fungerer så ganske glimrende. Til sprutten får du serveret to slags mayo.

Hovedretten giver også næsten sig selv: Fisk! Kortet skifter i takt med sæsonen, så jeg har svært ved at anbefale noget bestemt. Eller: Jeg kan sikkert anbefale det hele. For de formår virkelig at sætte barren højt.

Husk at bestille bord!

Flere Palma-tips lige her.

c/ Fábrica, 30
Santa Catalina
Palma de Mallorca

Tel. 971 577 154
info@patronlunares.com
http://www.patronlunares.com/

One comment

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.