Sex and the city tour – Sammensæt den selv!

Jeg vil gerne indrømme det: Jeg kan godt li’ Sex and the city. Måske næsten lige så meget som min kæreste kan. Og derfor indeholdt første og anden tur til New York selvfølgelig Sex and the city tour. Og her er der to muligheder: Tag den guidede tur rundt med bus (Kan anbefales). Eller tag turen selv, hvis det ikke lige kan lade sig gøre med busturen. Første gang jeg var af sted, var jeg med bussen rundt – og nu her, hvor vi havde barn med, tog vi den til fods og med Lyft.

Anyway: Her er tre hurtige stop for dig, som er Sex and the city-fan:

Carries hus

Carries hus Perry Street New York
Carries hus ligger i West Village, som er et af de fedeste områder på Manhattan.
Ejerne har efter sigende været pænt trætte af SATC-fans – men så kan man jo lige så godt få noget godt ud af det. Derfor: Giv en dollar til et hjemløst dyr.

Alle fans af serien skal lige et smut forbi Carries hus. Det er klart! Men ejerne har også været pænt trætte af det rend af turister – og hvis man søger på tagget ”carrieshouse” på Instagram kan man godt forstå hvorfor. Folk er, ganske enkelt, nogle klaphatte, når de bliver star struck.

Så regel nummer et må være at respektere afspærringen foran huset og ikke posere alt for meget, mens du får taget dit billede.

Og så er der sket noget nyt: Der er kommet en lille postkasse op, hvor man kan donere en dollar til hjemløse dyr i New York. Der står bogstaveligt talt at hvis man får taget et billede må man meget gerne smide en dollar i postkassen. Godt tænkt!

 

Udover at det er sjovt at se huset, når du har set serien, så er det her nok det fedeste område på Manhattan. Fyldt med mange små gode bistroer, hyggelige alléer og parker. Og er dermed et besøg værd uanset om du er fan eller ej.

66 Perry St, New York, NY 10014, USA

Samanthas lejlighed i The meatpacking district

Sex and the city tour på egen hånd - Samanthas lejlighed
Rampen hvor transvestitterne giver den gas.

Igen et super fedt område – og der Samantha flytter hen. Det er ikke langt fra Carries lejlighed og derfor skal du selvfølgelig også et smut forbi her.

Når du er foran lejligheden vil du kunne genkende den rampe, hvor transvestitterne står og laver ballade om natten indtil Samantha får nok og smider vand i hovedet på dem.

Og nu hvor du er i Meatpacking, så snup aftensmad på Spice Market, som ligger lige over for (og serverer lækker mad og ditto cocktails til en OK pris).

Steves bar, Scout

“Scout” er navnet i serien – Onieals er det rigtige navn.
Få dig en Cosmopolitan. Det er så sindssygt taggy – men altså, hvorfor ikke?

Her må jeg desværre skuffe dig! ”Scout” findes ikke i virkeligheden – i hvert fald ikke under det navn. Men det gør Onieals, som er kulissen til Scout til gengæld.

Ganske udmærket bar som også serverer mad – og hvis du bare lige skal have en drink, er der masser af andre spisesteder i nærheden i og med baren ligger midt i Little Italy.

Onieals
174 Grand Street
http://onieals.com/contact/

Det her var baret tre locations fra serien. Men i modsætning til mange andre serier, som er optaget i studie, foregår Sex and the city rent faktisk i New York. Så du vil genkende stribevis af steder, når du trasker rundt på gader og stræder på din New York-getaway.

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.