Legepladser i Malaga

En ny sætning har fundet vej til mine Google-søgninger, når vi er på ferie. Nemlig ”Legepladser i …”. Vores datter har nået en alder nu, hvor ”Mi’ legeplads” er blevet en fast del af hendes ordforråd. Og selvfølgelig skal vi bruge noget tid på legepladser, når vi er på ferie. Senest i Malaga for et par uger siden.

Hvis du er på vej til Malaga med børn får du her tre bud på gode legepladser midt i byen.

Huelin Park

Lidt over en kilometer fra centrum ligger Huelin Park. Faktisk ligger den helt optimalt, hvis du kommer inden for badesæsonen, for den ligger kun et stenkast fra Malagas fede by-strand.

Legepladsen er delt op i en med ting til store børn (hvor man som far til en to-årig ser alle farerne, bevares).  Og så er der en til de mindste, hvor vi tilbragte en times tid en eftermiddag.

Der er alt i gynger, rutchebaner og små legehuse, som børnene kan lege i. Og når de bliver trætte af det, kan de udforske parken. Der er et godt liv i Huelin Park med mange børn, hundeluftere og lokale som bare spadserer en tur igennem den fine park.

Legeplads tæt på sangria

Nu bliver det lidt tricky med denne – for det er en bylegeplads, placeret midt i den gamle del af Malagas centrum. Og den har derfor ikke en egentlig adresse. Men hvis du skal finde den, så søg på ”Astrid Organico”. Denne lille hyggelige café og restaurant ligger nemlig skråt overfor den lille legeplads.

legeplads i malaga
Legeplads i Malaga – tæt på restauranten Astrid, hvor du både kan få vådt og tørt. Den ligger lige langt nok væk fra restauranten til at vores to-årige kunne være der alene. Men det var perfekt at kunne skiftes med at holde øje og drikke sangria (Okay, den sætning lyder helt forkert, nu hvor jeg skrev den ned 😮 )

Legepladsen er for de mindste og har en enkelt gynge, et par legebiler og et klatrestativ. Der er ikke til timevis af underholdning, men det er fedt, at der er en legeplads her midt i byen, hvor de mindste kan få brændt noget krudt af. Bonus er, at du kan få sangria på Astrid – og også rigtig lækker mad. Så mens ungerne leger kan du slappe lidt af på restauranten og holde øje med børnene imens (Eller gøre som vi gjorde: En på legepladsen, en med sangria i hånden – og så lidt vagtskifte engang imellem :).

Plaza poeta alfonso canales

Den sidste legeplads ligger også midt i Malaga – men på den anden side af den store vej Plaza de la Marina. Den er i samme stil som den ved Astrid – men det er jo fint med lidt adspredelse.

Selvom legeredskaberne er mere eller mindre de samme, er denne legeplads noget hyggeligere i og med der er lidt træer og buske rundt om. Og så ligger den glimrende i forhold til i hvert fald vores lejlighed i SOHO (Som i øvrigt er et anbefalelsesværdigt område både i forhold til restauranter men også små hyggelige gader og lidt mere ro end i midten af byen).

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.