Lej Babyzen Yoyo til din næste rejse

Jeg har været forelsket i franske Babyzens rejsebarnevogn, siden jeg så den for første gang i en bus. Den er blevet min yndlingsgadget på vores rejser, fordi den fylder absolut ingenting. Faktisk kan den foldes sammen lige inden du stiger ombord på flyet – og lægges op på bagagehylden.

Men det har også sin pris: Mellem 4.000 og 5.000 alt efter om du skal have den som ”rigtig” barnevogn, altså med liggedel, eller som klapvogn. Vi har købt vores egen nu, men de første par gange lejede vi en hos Baby Golightly. Og det er nemt! Du booker online og henter den i Københavns Lufthavn. Du kan også, hvis du vil, hente den i deres butik i indre København.

Babyzen Yoyo 0+

Som nævnt er der to modeller. 0+ er til de mindste. Komforten er ikke som den dyre Emmaljunga, du har stående hjemme i kælderen. Når det så er sagt, så kunne jeg aldrig finde på at tage den store barnevogn med. Det er trods alt begrænset tid, man skal være væk – og så er det altså bare drøn nemt med denne rejsevogn. Og der er også en lille tynd madras i den.

Min erfaring med vognen, som vi lejede hos Baby Golightly, da vores datter var 6 måneder, var, at hun sov fortrinligt i den. Det gjorde turen meget nemmere end hvis vi f.eks. havde haft en klapvogn med, som ikke rigtigt går til de mindste.

Babyzen Yoyo 6+

Efter at have lejet et par gange, købte vi klapvognsudgaven. Den udlejer de også hos Baby Golightly, og da 4.000, som den koster fra ny, også er en slags penge (Indrømmet: Vildt mange penge), så kan det anbefales, hvis du ikke rejser super meget.

Den kan, ligesom 0+, foldes helt sammen. Du kan se den (og mig) i fuld vigør i denne lille film, som jeg lavede i Malaga, mens der var vinter herhjemme – og sol over Andalusien.

Du kan leje den lige her: http://baby-golightly.com/products/pram/babyzen-yoyo-0/?ref=21
Jeg får 50 kroner, hvis du lejer den for en uge – og så er der lige lidt skat, der skal trækkes fra. Kort fortalt: Jeg gør det ikke for pengenes skyld, men fordi det faktisk er en rigtig god idé.

Submit a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.